Uskršnja Jaja, obojena ljuskama crnog luka

tatakojikuva

Ja sam tata koji kuva, po struci sam dipl.pravnik i nemam ama baš nikakve veze sa profesionalnim kuvanjem. Kuvam za moju pordicu, ne zato što jako volim već što time olakšavam svojoj stalno zaposlenoj ženi život :). UkusDoma.rs je nastao da bih sumirao neka svoja iskustva (recepte) u vezi pripremanja ukusne domaće hrane sa ograničenim sredstvima. Moram da napomenem da neke od sastojaka koje koristim u pripremanju jela na kupujem u prodavnicama, već ih pripremam unapred (Prezla - samleveni stari hleb, kiseli kupus - iz zimnice koju sam pripremio unapred itd..), takodje nisam u mogućnosti da postavim preciznu cenu za pojedine začine i sastojke koji se koriste u jako malim količinama (prstohvat soli, supena kašika mleka, čaša vode, kafena kašika belog luka u granulama, prstohvat sušenog bosiljka itd..) takve troškove pisaću u formulaciji "ne više od..". Ako ste tata koji nikada nije kuvao, mama sa ograničenim iskustvom u kuvanju ili prosto pokušavate da skuvate pristojno jelo sa malo para, ovi recepti su za vas.

Leave a Reply

Skip to toolbar